17.07.2021

ALUDTÁLMÁRASZABADÉGALATT?

Először rendezünk Magyarországon közös, éjszakai alvást a szabad ég alatt, melynek a Balaton-felvidék egyik kedves községe, Monostorapáti a helyszíne, a legkisebb tanúhegy, Hegyesd közelében.

A szabad ég alatt alvás összefonódás a természettel, de a pandémia utáni újrakezdés alkalma is. Kaland, kihívás és szellemi feltöltődés egyszerre, ugyanakkor a befelé figyelés vagy a közös élmény lehetősége is. Érezzük együtt a szabadságot a Balaton közeli égtakaró alatt!

Az est folyamán teret adunk az alvással kapcsolatos testi, szellemi és pszichés folyamatok megismerésére. Előadások, workshopok és mozgásgyakorlatok várják a résztvevőket a természetkapcsolat, az éjszaka és a csillagászat témakörökben, de mindezek művészeti vonatkozásait is bemutatjuk. Ambient zene kíséri az aktivitásokat, de az est fő eseménye már a természet csendjében kezdődik el.

HELYSZÍN

Monostorapátiban, a tó és a hegyesdi tanúhegy közelében találtuk meg azt az ideális helyszínt, ahol részesei lehettek az ALVÁS A SZABAD ÉG ALATT eseménynek. A község templomának irányából a házakat elhagyva, a sportpályája után balra nyílik az a füves rét, amely július 17-én szálláshelyünkként szolgál. Szemben a legkisebb, 281 méter magas tanúhegy, amely társaihoz hasonlóan alakult ki. A pliocén korszakban felszínre törő bazaltláva szabályos kúpot formált az akkori tenger üledékére, ami megvédte az alatta lévő rétegeket. A 13. században arra épülő vár miatt jelenleg is hegyesdi vár néven ismert. Minket azonban sokkal inkább a hegy sokféle szimbolikája vonzott, amely az eseményen is fókuszba kerül, miközben fekve nézünk a távolba.

És hogy miért is kedves község számunkra Monostorapáti? Többek között azért, mert bárkivel beszéltünk eddig, nyitott volt az esemény kapcsán. A többit tapasztaljátok meg ti!

Köszi András, hogy előző héten levágod a füvet:)

PROGRAMOK

RÉSZLETES PROGRAM HAMAROSAN!

ÉRKEZÉS: 18:00-20:00

PROGRAMOK: 18:00-21:00

0% BÁR: 18:00-22:00

ZENE: 19:00-22:00

ZÁRÁS (július 18.): 9:00-10:00

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A regisztráció után rövid időn belül online számlát küldünk, ami a szervező C KONCEPT REKLÁMÜGYNÖKSÉG bankszámlájára utalással teljesíthető. A regisztráció a részvételi díj megfizetésével válik érvényessé.

Részvételi díj: 11 900 Ft, tartalmazza a programokat és szolgáltatásokat, reggelit (kávé, tea, frissítő, zabkeksz, gyümölcs), kullancs és szúnyogriasztó használatát, 1 db IZO (hőtartó) takarót.

Hálózsákot és alumatracot hozzatok magatokkal, de a helyszínen vásárlási lehetőséget is biztosítunk.

A részvételi díj visszafizetésére kizárólag VIS MAJOR esetén van lehetőség.

Az időpontváltozás jogát fenntartjuk! Pótnap: július 24., szombat (a jegyek ebben az esetben érvényesek és átruházhatók).

Az ALVÁS A SZABAD ÉG ALATT maximum 500 fő részvételével, az érvényes egészségügyi szabályok betartásával kerül megrendezésre.

A területen vízvételi lehetőséget, őrzést, orvosi ügyeletet biztosítunk, mobil wc és zuhanyzó áll a résztvevők rendelkezésére. Az eseményről hang- és képfelvétel készül, amit a belépéssel elfogadottnak tekintünk.

Parkolni a sportpálya mellett vagy a község más területein lehet!

KAPCSOLAT

hello@alvasaszabadegalatt.hu

+36 30 3431853 / +36 30 9401600

REGISZTRÁCIÓ